Οι πελάτες μας έχουν το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων μέσα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης τους. Βασική προϋπόθεση είναι το προϊόν να μην έχει φθαρεί, καταστραφεί ή χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, δηλαδή χωρίς να έχει αποσφραγιστεί ή παραβιαστεί η συσκευασία του.

Είδη που δεν επιστρέφονται

Επιστροφή δεν γίνεται αποδεκτή για προϊόντα που έχουν ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί. Επίσης για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές σε προϊόντα όπως πινέλα, σφουγγαράκια, χύμα αρώματα, μάσκαρες κλπ.

Διαδικασία Επιστροφής

Το προϊόν θα συνοδεύεται από το τιμολόγιο ή την απόδειξη λιανικής αγοράς.

Σε αντίθετη περίπτωση δεν γίνονται δεκτές επιστροφές των προϊόντων.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την διαδικασία επιστροφής στέλνοντας ένα e-mail στο beautynmoreierapetra@gmail.com. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, σας παρακαλούμε να μας αποστείλετε στο e-mail φωτογραφίες που θα απεικονίζουν ξεκάθαρα το ελάττωμα.

Όλες οι επιστροφές πρέπει να λαμβάνονται στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν, χωρίς φθορές και σε κατάσταση που το προϊόν να μπορεί να πωληθεί ξανά. Είναι απαραίτητο να μην προκαλέσετε φθορές στα προϊόντα δοκιμάζοντάς τα, να μην καταστρέψετε τη συσκευασία τους και να μην τα πλύνετε.

Σημείωση: Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων με υπαιτιότητα του πελάτη, τα μεταφορικά επιβαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.

Σε όλα μας τα προϊόντα πραγματοποιείται αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, έτσι ώστε να σας παραδοθούν σε άριστη κατάσταση. Παρόλα αυτά σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, το προϊόν θα αντικατασταθεί με ένα ίδιο μη-ελαττωματικό, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Είναι σημαντικό να ελέγξετε άμεσα το προϊόν που παραλάβατε και να ενημερώσετε για οποιοδήποτε ελάττωμα σε διάστημα όχι μεγαλύτερο των 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Σημείωση: Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να αναπαράγουμε με ακρίβεια την εμφάνιση των προϊόντων. Δεν μπορούμε να δεχθούμε οποιαδήποτε ευθύνη για μη σωστή παρουσίαση χρωμάτων. Διαφορετικές ρυθμίσεις στις οθόνες υπολογιστών, μπορεί να έχουν επίδραση στην εμφάνιση των χρωμάτων των προϊόντων.